تلفن ثابت 05632724882 تلفن همراه 09307446132 اپراتور فروش09929313821

خراسان جنوبی، شهرستان فردوس، ابتدای بلوار دکتر یاحقی مرکز رشد واحدهای فناور

info@fosico.com

فرم تماس با ما

می توانید از طریق فرم زیر اقدام فرمایید

نام و نام خانوادگی
لطفا اعداد را بصورت لاتین وارد کنید
ایمیل خود را وارد کنید
شاید پاسخ شما آسان باشد

سوالات متداول و پرتکرار را مطالعه بفرمایید

سیستم خورشیدی چیست؟

به‌ طور کلی به مجموعه‌ای که با استفاده از ادوات و المان ‌های خاص، از انرژی دریافتی از خورشید برق تولید می ‌کند، سیستم خورشیدی می‌ گویند. مهم ‌ترین المان در سیستم ‌های خورشیدی، پنل خورشیدی است.

این پنل ها با توجه به فرمول به کار رفته در ساختارشان، با دریافت نور از خورشید الکتریسیته تولید می ‌نمایند و با دریافت این الکتریسیته از پنل خورشیدی، کار تولید برق توسط سیستم خورشیدی آغاز می‌ شود.

برق در سیستم های خورشیدی چگونه تولید می شود؟

پنل های خورشیدی از موادی موسوم به مواد نیمه رسانا ساخته شده‌اند. خواص نیمه‌رسانا ها به شکلی است که آمادگی تولید الکترون‌های آزاد زیادی در شرایط تابش خورشید را دارا می‌باشند؛ به‌نحوی‌که با دریافت فوتون‌های خورشید و گرفتن انرژی، الکترون ‌هایی که مستعد رهایی هستند در ماده نیمه رسانا شروع به حرکت کرده و این الکترون‌ های آزاد در واقع برق خورشیدی تولید شده توسط پنل خورشیدی می ‌باشند. امکان دریافت این برق تولیدی از پنل خورشیدی به‌ سادگی و با یک خروجی مثبت و منفی وجود دارد. برق تولیدی پنل های خورشیدی مستقیم و یا DC می ‌باشد.

برق پنل خورشیدی کجا ذخیره می شود؟

امکان ذخیره‌ی برق تولیدی توسط پنل های خورشیدی در خود پنل وجود ندارد؛ بلکه باید این برق را در صورت نیاز به ذخیره، در باتری ذخیره کرد و انرژی الکتریکی را در قالب انرژی شیمیایی ذخیره نمود. البته درصورتی‌که پنل های خورشیدی در معرض تابش آفتاب قرار بگیرند و الکتریسیته تولید کنند و این الکتریسیته استفاده‌ نشود و درجایی ذخیره نشود نیز، پنل های خورشیدی آسیبی نخواهند دید. اما انتظار ذخیره الکتریسیته در خود پنل از اساس اشتباه می‌باشد و نیاز به باتری برای ذخیره برق خورشیدی وجود دارد.

آیا از برق خورشیدی برای همه مصارف می توان استفاده کرد؟

برق خورشیدی درست مانند برقی که به روش سنتی تولید می‌شود، می‌تواند انواع نیازها به برق را برطرف کرده و در همه وسایلی که به برق احتیاج دارند استفاده شود. البته چون برق تولیدی پنل ها DC می‌باشد، به‌ صورت مستقیم تنها می‌توان برای مصارفی که با برق DC کار می‌ کنند از آن استفاده کرد.

برای مصارف AC مانند یخچال، تلویزیون و سایر موارد مصرفی که با برق متناوب کار می‌کنند، باید در سیستم خورشیدی از وسیله‌ای بسیار پراهمیت و اساسی به نام ” اینورتر ” استفاده کرد.

چطور از برق پنل خورشیدی برای مصارف معمول متناوب استفاده کنیم؟

همان‌طور که گفته شد برای تبدیل برق DC به برق AC باید از وسیله‌ای به نام اینورتر استفاده کنیم. اینورتر ها در هر سیستم الکتریکی وظیفه تبدیل حالت الکتریسیته از حالت مستقیم به متناوب را برعهده دارند و به دلیل این‌که برق تولیدی پنل ها مستقیم است و اکثر مصارف متناوب، اینورتر در سیستم ‌های خورشیدی به نوعی یک عضو مهم و جدایی‌ناپذیر می ‌باشد.

آیا برق خورشیدی در ایران آینده دارد؟

برق خورشیدی به‌علت وجود تابش و فوق‌العاده آفتاب در ایران تقریباً در  تمام نقاط کشور کاملاً آینده‌دار است. همین امروز نسبت‌ به یک‌ سال گذشته و ده‌ ساله گذشته، برق خورشیدی در جایگاه مطلوب‌تر و تثبیت‌شده تری قرار دارد و آینده با توجه به پتانسیل‌های این سرزمین در تولید برق خورشیدی، آینده بسیار روشن می‌ باشد.